Beregvidéki ifjúsági sport egyesület

beregvidek-ise.net

 A magyar oldal tehnikai okok miatt jelenleg nem frissül. Az

ukrán oldalon folyamatosan frissülnek híreink!!!

BEREGFUTBALL/UA

Beregszász szorosabbra fűzte kapcsolatait Székelyudvarhellyel

(fotóriport itt!!!)

15 08 15 szkelyudvarhely 2015 115
Kárpátalja legmagyarabb városa, Beregszász újabb mérföldkőhöz érkezett a határokon átívelő kapcsolatok és a testvérvarosokkal való szoros együttműködés terén. Városunk küldöttei, valamint a Beregszászi Öregfiúk labdarúgó-válogatott 2015. augusztus 14–16. között Bunta Levente polgármester meghívásának eleget téve Székelyudvarhelyre látogattak.

A beregszászi és a székelyudvarhelyi öregfiúk csapatainak barátságos mérkőzése köré szerveződő kétnapos találkozó alkalmával a két város vezetői — a kapcsolatok megerősítésére és jövőbeni továbbfejlesztése érdekében — együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá. A dokumentumot augusztus 15-én a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatalban ünnepélyes keretek között Babják Zoltán és Bunta Levente polgármesterek látták el kézjegyükkel delegáltjaik jelenlétében. A felek ezúttal írásban is rögzítették, hogy az országainkban érvényes törvények szerint és hatáskörüknek megfelelően elősegítik a kétoldalú kapcsolatok kialakítását. Ebből kifolyólag, egymás jobb megismerése érdekében, városaink már a közeljövőben küldhetnek és fogadhatnak delegációkat, képviselőket, szakembereket, magánszemélyeket, lakossági csoportosulásokat a turisztika, az oktatás, a kultúra, a sport és a civil élet szférájából. Továbbá abban is megegyeztek, hogy lehetőségeik szerint segítik és ösztönzik a települések gazdasági szereplőinek szakmai tapasztalatcseréjét, a már meglévő és a majdani vállalkozások sikeres működését.

A protokoláris részt követően vendéglátóink érdekes programmal kedveskedtek a delegáció, valamint a válogatott tagjainak. A beregszásziaknak így alkalmuk nyílt megismerkedni Székelyudvarhellyel. Egy kellemes séta keretén belül megtekinthették a város nevezetességeit, látványosságait, és múzeumlátogatásra is sor került.
A nap további részében a sporté — és az öregfiúké — volt a főszerep.

A Székelyföldi Labdarúgó Akadémiával partnerségben épült műgyepes labdarúgópályán lebonyolított barátságos labdarúgómérkőzés izgalmas csatákat, párharcokat hozott. A meccs barátságos jellegét mind a jó hangulat, mind a végeredmény híven tükrözte. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, így egy színvonalas és gólgazdag meccsen 5:5-ös döntetlennel kellett kiegyezniük a „szembenálló” feleknek.

Panulin László és az általa vezetett Beregszászi Öregfiúk csapat pozitívan értékelte a székelyudvarhelyi vendégszereplést. A vezetőség tagjai ezúton tolmácsolják köszönetüket és fejezik ki hálájukat az ott tapasztaltakért, a vendégszeretetért. A baráti, szakmai és sportdiplomáciai viszony ápolása érdekében — a felek által jóváhagyott időpontban —visszavágó lebonyolításában is megállapodtak.

Répási István

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges!
"Гості" не можуть коментувати дану новину.

Administrator:

Lőrincz Zsolt

tel: +38-95-32-41-209

email: lorinc79@gmail.com

ffz

obolok

labda

tecso foci

1046118
MaMa47
TegnapTegnap540
HétenHéten8
HónapHónap13394
ÖsszesÖsszes1046118
Statistik created: 2019-04-21T17:03:53+01:00

 

Felh�k�p