Beregvidéki ifjúsági sport egyesület

beregvidek-ise.net

 A magyar oldal tehnikai okok miatt jelenleg nem frissül. Az

ukrán oldalon folyamatosan frissülnek híreink!!!

BEREGFUTBALL/UA

Élre állt Nagybégány
Élre ugrott a Nagy-bégányi FC a megyei labdarúgó-bajnokság élvonalában. A Bereg-vidékiek magabiztos győzelmet arattak a Dolhai Borzsava otthonában, Tarasz Vajdanics csapata kihasználva az Ungvári FC botlását az első helyre lépett.

Meglepő vereséget szenvedett az Ungvári FC, az idényben már a másodikat. Az első osztály 8. fordulójának hétvégi játéknapján már az Ung-partiak a Nagyszőlősi FC-t fogadták az Avangard-stadion edzőpályáján. A vendégek a szünetben már 2–0-ra vezettek. A gyengén futballozó hazaiak csak a kapott gólok után ébredtek fel, de erejükből – az egykoron az Ungvári Hoverla elődjének számító FK Zakarpattya színeiben 78 gólt szerző Miroszlav Bundas góljával már csak a szépítésre futotta. Nagyon úgy fest, hogy kisebb hullámvölgybe került a Mihajlo Ivanicja irányította ungvári egylet, hiszen rövid időn belül ez már a második – Nagybégánytól kaptak ki 1–0-ra a 6. fordulóban – hazai vereségük. A rivális botlása kapóra jött a tabella második helyén álló Nagybégánynak, amely a dolhaiaknál bizonyult jobbnak és így átvette a vezetést a bajnoki tabellán. Beregdéda kiütéses, 5–0-ás győzelmet aratott a Huszti Obolony fölött. Nem bírt egymással a Beregszászi FC és a Szerednyei FC, 1–1-es döntetlennel zárult a Vérke-parti találkozó. Simán nyert a Munkácsi Sportiskola csapata, amely a sereghajtó Técsői FC otthonából hozta el a három pontot, szoros meccsen győzött a címvédő FK Polena.

Gólzáporos forduló volt a megyei másodosztály Nyugati csoportjában. A listavezető Csapi Lokomotív 5–1-re győzött Felsőkerepec otthonában. Hét góllal küldte haza a Perecsenyi Kárpáti Beregrákost. Sokkal küzdelmesebb és kiegyenlítettebb játékot hozott Kincses baranyai szereplése, ahol végül a hazaiak ünnepelhettek. Koncháza Nevickén gyűjtötte be a három pontot. A korábbi fordulókhoz hasonlóan a Keleti csoportban ezúttal is szorosabb eredmények születtek. A listavezető Kőrösmezői Hoverla vereséget szenvedett Felsőveresmarton. Irhóc erejéből csak gól nélküli döntetlenre futotta Visken, ám ez elég volt ahhoz, hogy – jobb gólkülönbséggel – átvegye a vezetést a bajnoki tabellán. Egyaránt 1–1-es döntetlennel végződött az Ötvösfalvai FC–Kaszómezői FC, illetve a Kökényesi FC–Dombói FC találkozó.

http://www.hhrf.org Szabó Sándor

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges!
"Гості" не можуть коментувати дану новину.

Administrator:

Lőrincz Zsolt

tel: +38-95-32-41-209

email: lorinc79@gmail.com

ffz

obolok

labda

tecso foci

1046118
MaMa47
TegnapTegnap540
HétenHéten8
HónapHónap13394
ÖsszesÖsszes1046118
Statistik created: 2019-04-21T17:03:53+01:00

 

Felh�k�p